پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 183
نویسنده : شیما ملکی

کنترل تولید مرغ با راه اندازی سیستم های نرم افزاری در کارخانه هایی جوجه کشی

می توان با راه اندازی سیستم های نرم افزاری در کارخانه هایی جوجه کشی و نظارت بر تعداد جوجه های که از این کارخانه ها خارج می شود آمار دقیقی از تولید تهیه نمود

کنترل تولید مرغ با راه اندازی سیستم های نرم افزاری در کارخانه هایی جوجه کشی داده های آماری بنیادی ترین اصل برای برنامه ریزی در هر فعالیت اقتصادی می باشد. بدون اطلاعات دقیق آماری، برنامه ریزی و مدیریت موثر محقق نخواهد شد. صنعت مرغداری کشور از جمله صنایع تولیدی می باشد که به دلیل نبود آمار دقیق، امکان برنامه ریزی و مدیریت مناسب در آن وجود ندارد. این صنعت به دلیل جوجه ریزی بیش از مجوزهای صادر شده در برخی واحدها و وجود تعداد زیادی واحد بدون پروانه همواره با مشکل تهیه دقیق آمار تولید مواجه می باشد.
به گزارش شبکه خبری ITPNews فریبرز پورمهدی - مدیرعامل اتحادیه مرغدارن گوشتی استان گیلان – نبود اطلاعات دقیق آماری را مهمترین مانع در مدیریت مناسب صنعت مرغداری کشور دانسته و می گوید: دلیل بروز بیشتر مشکلات در صنعت مرغداری آمار و ارقام غلط می باشد که امکان برنامه ریزی و مدیریت در این صنعت را از دستگاه های اجرایی و نظارتی گرفته است.
وی می افزاید: در حال حاضر آمار دقیقی از میزان جوجه ریزی در دست نیست تا بر اساس آن میزان تولید تخیمن و  و برای آن برنامه ریزی شود.
 پورمهدی در پاسخ به این سوال که؛ آیا سامانه جوجه ریزی نتوانسته است آمار دقیق را به دست دهد؟ گفت: متاسفانه به دلیل تخلفات برخی واحدها در میزان جوجه ریزی بیش از مجوز و فعالیت واحدهای بدون پروانه، عملا این سامانه کارایی خود را از دست داده است.
وی با بیان اینکه حل مشکلات صنعت مرغداری نیازمند برنامه ریزهای کوتاه مدت و بلند است، گفت: در کوتاه مدت  می توان با راه اندازی سیستم های نرم افزاری در کارخانه هایی جوجه کشی و نظارت بر تعداد جوجه های که از این کارخانه ها خارج می شود آمار دقیقی از تولید تهیه نمود تا بر اساس آن امکان مدیریت تولید فراهم شود علاوه بر آن تعیین قیمت تضمینی توسط مسئولین با ایجاد اطمینان در مرغداران که در هر شرایطی مرغ با قیمت عادلانه از آنان خریداری می شود موثر خواهد بود.
پورمهدی ادامه داد: در بلند مدت نیز تغییر سلیقه مردم از مصرف مرغ سنگین به مرغ سبک، جهت فراهم نمودن شرایط لازم برای تولید مناسب صادرات و همچنین پرداخت مشوق های صادراتی به صورت نقد و بلاعوض مناسب خواهد بود.
وی یادآور شد: با توجه به منطقه ای که ایران در آن قرار دارد، بازارهای صادراتی مناسبی برای کشورمان فراهم می باشد، همچنین با تیره شدن روابط روسیه و ترکیه فرصت ارزشمندی حاصل شده است که می توان با تولید استاندارد به همه ی آنها دست یافت.
مدیرعامل اتحادیه مرغدارن گوشتی استان گیلان تصریح کرد: به دلیل مشکلات مرغداران و زیان های متعدد آنها به ویژه در ماه های اخیر، از صنعت مرغداری که زمانی بعد از نفت بزرگترین صنعت کشور بود فقط یک اسم باقی مانده است. 
 



مرحله رشد اعضای بدن جوجه مرغ
نوشته شده در چهار شنبه 26 آبان 1395
بازدید : 199
نویسنده : شیما ملکی

مرحله رشد اعضای بدن جوجه مرغ

روز اول تشکیل جنین ، ظهور لوله های اولیه ، ستون فقرات ، اعصاب ، سر و چشم روز دوم تشکیل قلب و گوش و شروع ضربان قلب روز سوم تشکیل بینی ، بالها و پاها روز چهارم تشکیل زبان روز پنجم تشکیل دستگاه تناسلی و تمایز جنسی

مرحله رشد اعضای بدن جوجه مرغ روز اول تشکیل جنین ، ظهور لوله های اولیه ، ستون فقرات ، اعصاب ، سر و چشم

روز دوم تشکیل قلب و گوش و شروع ضربان قلب

روز سوم تشکیل بینی ، بالها و پاها

روز چهارم تشکیل زبان

روز پنجم تشکیل دستگاه تناسلی و تمایز جنسی

روز ششم تشکیل و شکل گرفتن منقار و پنجه ها

روز هفتم تشکیل پرها

روز دهم تشکیل منقار

روز سیزدهم شروع به رشد پنجه ها و فلسها

روز چهاردهم قرار گرفتن جنین در موقعیت اصلی خود در داخل تخم مرغ (سر به طرف قسمت بزرگ تخم مرغ قرار می گیرد

روز شانزدهم جذب کامل سفیده

روز هفدهم کاهش مایع آمنیون

روز نوزدهم ورود کیسه زرده به حفره بدنی

روز بیستم جنین همه فضای تخم مرغ به جز کیسه هوا را پر می کند و سر زیر بال راست قرار می گیرد.در اثر انقباض ماهیچه گردن و زائده منقار بالا پوسته سوراخ می شود. 

روز بیست و یکم خروج جنین از تخم
 



اختراع دستگاه جوجه کشی
نوشته شده در سه شنبه 25 آبان 1395
بازدید : 177
نویسنده : شیما ملکی

اختراع دستگاه جوجه کشی

دستگاه جوجه کشی تا قبل از سال ۱۷۴۹ اختراع نشده بود تا برای اولین بار توسط رمور در فرانسه اختراع شد. اولین ماشین تجاری توسط هرسون در سال ۱۸۸۱ ساخته شد.

اختراع  دستگاه جوجه کشی در مجلهٔ چاپ و منتشر شده در بریتانیا  یک دستگاه جوجه‌کشی را به عنوان (یک جعبهٔ چوبی، آب گرم و یک پرده) تعریف می‌کند. یکی از روش‌های ثبت شده از جوجه‌کشی استفاده از کود پوسیده شده برای گرم نگه داشتن تخم هاست. در مصر روش بهتری برای جوجه‌کشی داشتند که در آن یک ساختمان استوانه‌ای شکل وجود دارد که در پایین آن آتش روشن می کردند و تخم مرغ‌های جوجه‌کشی شده در یک مخروط معکوس که تا حدی در خاکستر پوشیده شده بود قرار داشت و تخم مرغ‌ها در سبد بافته شده در بالای خاکستر روی مخروط نشسته شده بودند . همچنین ساختمان یک سقف نیز داشت که برای خروج دود نصب شده بود و از ورود باران جلوگیری می کرد. دستگاه جوجه کشی تا قبل از سال ۱۷۴۹ اختراع نشده بود تا برای اولین بار توسط رمور در فرانسه اختراع شد. اولین ماشین تجاری توسط هرسون در سال ۱۸۸۱ اختراع شد.



اهمیت آب در تغذیه طیور
نوشته شده در دو شنبه 24 آبان 1395
بازدید : 205
نویسنده : شیما ملکی

اهمیت آب در تغذیه طیور

آب يك ماده مغذي ضروري است. كليه واكنشها و فرايندهاي بدن نيازمند آب است. آب ماده اي است كه همه ديگر مواد مغذي را به صورت محلول حمل مي كند. سلولها و بافتهاي بدن عمدتاً از آب ساخته شده اند. آب در بين سلولها موجود است بنابراين ماده اي است كه مي تواند مابين سلولها حركت كند.

اهمیت آب در تغذیه طیور

مواد خوراكي خشك فقط محتوي 10 الي 15% آب هستند و طيور در حدود 2 برابر  يا بيشتر آب نياز دارند نسبت به خوراكي كه ميخورند. آب بايد تميز و تازه و عاري از مواد شيميايي باشد. آن نبايد محتوي انگلها يا باكتري هاي مضر باشد. آب بايد به صورت تغذيه آزاد در دسترس باشد اگر مصرف آب در جوجه ها محدود باشد رشد جوجه ها خيلي آهسته مي گردد. در آب و هواي خنك محدوديت آب براي رشد آهسته گله هاي مادري يا جلوگيري از سندروم آسيت استفاده مي شود مرغان تخمگذاري كه براي يك يا دو روز بدون آب بمانند توليد تخم آنها متوقف مي شود و براي ريكاوري نياز به 2 الي 3 هفته دارند آب در يك ظرف با عمق مناسب بايد باشد تا شرايط مناسبي را براي استفاده پرنده مهيا سازد. ظرفي با عمق 2cm كافي است. هنگامي كه درجه حرارت بالا است جوجه ها مايل اند به قسمت هاي خنك تر پن ها (Pen ) بروند. به خصوص اگر يك باد ملايم يا پنكه وجود داشته باشد. داشتن آبي كه به آساني در دسترس باشد در اين مناطق مهم است چرا كه پرندگان ممكن است براي نوشيدن آب به قسمتهاي گرم برنگردند.

آب خوري هاي نيپل كمك مي كنند به حفظ آب و مانع از به هدر رفتن آن مي شوند اما جوجه ها آب كمتري مي نوشند. آب خوري نيپل نيازمند مديريت بادقتي است.

سطح و ارتفاع لوله ها بايد براي جوجه ها مناسب باشد. براي جوجه ها مقابل چشمانشان و در پرندگان بالغ  بايد بالاتر از چشمانشان قرار داشته باشد. فشار آب براي پرندگاني كه از آب خوري نيپل استفاده مي كنند نبايد زياد باشد. جوجه هايي كه به تازگي هيچ مي شوند بايد قبل يا در زمان مشابه اي كه غذا را دريافت مي كنند به آب دسترس داشته باشند.

 آب خوريها بايد به آساني در دسترس باشند و طيور نبايد براي رسيدن به آب مجبور به طي كردن مسافت زيادي باشند. بيش از 2 متر براي جوجه هاي گوشتي و 4 متر براي مرغان بالغ نبايد باشد. در آب و هواي گرم در دسترس بودن آب خيلي اهميت دارد. مقدار آب مورد نياز بيشتر مي شود در شرايطي كه دما بالاتر از 25 درجه سانتي گراد باشد. پرندگان خودشان را توسط تبخير آب از دستگاه تنفس شان خنك مي كنند و آنها آب از دست مي دهند هنگامي كه توسط دهانشان تنفس مي كنند در آب و هواي گرم آب خنك بهتر از آب گرم است. براي گروههاي بزرگ طيور لوله هاي آب بايد 40 تا 60 سانتي متر زير سطح زمين باشند تا آب خنك را براي جوجه ها تامين كنند. لوله هايي كه از سطح زمين مي روند و تانكهاي آب اضطراري بايد در سايه قرار گيرند.

 



آنزیم‌ها در تغذ یه طیور
نوشته شده در شنبه 22 آبان 1395
بازدید : 194
نویسنده : شیما ملکی

آنزیم‌ها در تغذیه طیور

بخش عمده هزينه هاي پرورش و توليد طيور مختص به خوراك مصرفي است، به طوري كه اين مبلغ بالغ بر 70 درصد كل هزينه‌هاي تمام شده به ازاي پرورش هر پرنده را شامل مي‌شود.

آنزیم‌ها در تغذیه طیور
بخش عمده هزينه هاي پرورش و توليد طيور مختص به خوراك مصرفي است، به طوري كه اين مبلغ بالغ بر 70 درصد كل هزينه‌هاي تمام شده به ازاي پرورش هر پرنده را شامل مي‌شود. اندام‌هاي بدن پرنده به طور طبيعي به منظور هضم مواد مغذي توليد آنزيم مي‌كنند. اگر چه، آنها قادر به توليد آنزيم به جهت شكستن كامل فيبر نبوده و نياز به مصرف برخي آنزيم‌ها از طريق خوراك مصرفي دارند. در مقاله حاضر سعي بر آن داشته‌ايم به طور چكيده نگاهي به عملكرد آنزيم‌ها و موارد استفاده آنها در تغذيه طيور داشته باشيم. در واقع آنزيم‌ها تركيباتي شيميايي متشكل از آمينواسيدها به همراه ويتامين و مواد معدني مي‌باشند.

عمل آنزيم‌ها افزايش سرعت انواع واكنش‌هاي شيميايي مختلف كه در سيستم‌هاي بيولوژيكي تحت شرايط نامساعد از نظر ترموديناميكي رخ مي‌دهند، مي‌باشد. آنزيم‌ها در واقع نوعي كاتاليزور1 هستند با اين تفاوت كه كاتاليزورها در شيمي مواد باعث افزايش سرعت واكنش مي‌شوند اما آنزيم‌ها عمل خود را درون سلول‌ها يا همان سيستم‌هاي بيولوژيكي انجام مي دهند. (نمودار1) از فوايد استفاده از آنزيم‌ها در جيره طيور نه تنها موجب بهبود عملكرد پرنده و كاهش ضريب تبديل خواهد شد بلكه موجب كاهش دفع مواد مضر براي طبيعت نيز مي‌شود. به علاوه مطابق با مقاله حاضر، اثبات مي‌گردد آنزيم‌ها يك ابزار بسيار مفيد در مطالعاتي فيزيولوژيكي و مكانيسمي به شمار مي‌روند. همچنين، اين مطالعات كمك به سزايي به درك نقش آنزيم‌ها در تغذيه طيور و لزوم وجود آنها در جيره مصرفي طيور خواهد كرد.
مقدمه:

استفاده از آنزيم‌ها در تغذيه طيور يكي از پيشرفت‌هاي عظيم در 50 سال اخير محسوب مي‌گردد. متخصصين تغذيه، از سال‌ها قبل تحقيقات زيادي را در اين زمينه به ثمر رسانده اند تا در سال 1980 فوايد مصرف اين تركيبات شيميايي اثبات گرديده و به طور رسمي به عرصه ظهور و استفاده در صنعت رسيد.

 در واقع، تئوري آنزيم‌هاي خوراك بسيار ساده است. گياهان حاوي يكسري مواد شيميايي هستند كه يا پرنده قادر به هضم آنها نيست و يا عملكرد دستگاه گوارش را مختل خواهند كرد زيرا بدن دام توانايي توليد آنزيم‌هاي شكستن اين تركيبات را ندارد. از اين رو به طور معمول اين آنزيم ها به جيره غذايي پرنده افزوده مي شود.  متخصصين تغذيه با شناخت اين تركيبات غيرقابل هضم و خوراندن آنزيم متناسب، كمك شاياني به بهبود عملكرد و رشد پرنده خواهند كرد. اين آنزيم‌ها از ميكروارگانيسم‌هايي منشاء مي‌گيرند كه تحت شرايط خاصي انتخاب و پرورش داده شده‌اند. (Wallis 1998).

صنعت طيور به سرعت مصرف آنزيم‌ها در جيره را به عنوان يك تركيب تغذيه‌اي استاندارد پذيرفت، بخصوص در جيره‌هاي بر پايه جو و گندم ،اما هنوز سوالات زيادي در اين زمينه باقي است! به طور مثال، نحوه عملكرد آنزيم‌ها چگونه است؟ آيا نرخ رشد تحت تاثير تفاوت قدرت آنزيم‌ها است؟ ارتباط بين ويسكوزيته روده، عمل آنزيم و نرخ رشد چيست؟ آيا اصلا وجود آنزيم در تمام جيره‌هاي طيور ضروري است؟
آنزيم‌ها
 آنزيم‌ها يكي از انواع پروتئين‌ها در سيستم‌هاي بيولوژيكي محسوب مي‌گردند. اين پروتئين‌ها سرعت انجام واكنش‌هاي شيميايي مختلف را كه در سيستم‌هاي بيولوژيكي تحت شرايط نامساعد از نظر ترموديناميكي رخ مي‌دهد، تسريع مي‌نمايند. آنزيم‌ها در تمام راه‌هاي آنابوليك و كاتابوليك هضم و متابوليسم، شركت خواهند داشت. آنزيم‌ها به صورت كاملا تخصصي عمل كرده و بر روي يك و يا چند تركيب (Substrate) اثر خواهند كرد.

از آنجايي كه آنزيم‌ها موجودات زنده نيستند. بنابراين نگراني راجع به عفونت آنها نيست آنها در دماي C0 85- 80 براي مدت زمان كوتاه پايدار خواهند بود. يكي ديگر از نقش‌هاي مهم آنزيم‌ها افزايش غلظت سوبسترا است كه در نهايت موجب افزايش احتمال برخورد واكنش دهنده‌ها خواهد شد. بنابراين ميزان آنزيم با مقدار سوبسترا مي‌بايست متناسب باشد. (Acamovic and Mccleary 1996).


به طور معمول نام گذاري آنزيم‌ها با افزودن پسوند Ase (آز) به انتهاي اسم سوبستراي آن آنزيم شكل مي گيرد. به طور مثال: وظيفه آنزيم بتا- گلوكاناز شكستن بتاگلوكان و وظيفه آنزيم پروتاز شكستن پروتئين‌ها است. آنزيم‌هاي گوارشي به دو دسته درون‌زاد2  و برون زاد3  تقسيم‌ مي‌گردند و اين بدان معنا است كه دسته‌اي از اين آنزيم‌ها درون بدن دام ساخته شده و دسته‌اي ديگر مي‌بايست به جيره مصرفي افزوده شوند. به طور مثال، ليپاز مترشحه از لوزالمعده كه باعث شكسته شدن چربي يا ليپيد به گليسرول و اسيدهاي چرب مي‌گردد نوعي آنزيم درون‌زاد است. تمام آنزيم‌هايي كه به جيره اضافه مي‌شوند برون‌زاد محسوب مي‌گردند (Classen. 1996, classen and Bedford, 1991).

منابع آنزيم‌ها
همان‌طور كه مستحضر هستيد وجود آنزيم‌ها در غذا و خوراك حيوانات اهلي از سال‌هاي بسيار دور تاكنون امري معمول به شمار مي‌رود، اما تحقيق و بررسي در زمينه آنزيم‌هاي ميكروبي در جهان غرب از حدود 100 سال پيش شروع شده و اولين بار روي توليد Alpha-amylase از قارچ (Fungus Aspergillus oryzae) شروع شد.
تمام ارگانيسم‌هاي زنده قادر به توليد آنزيم‌ها مي‌باشند، از توسعه يافته‌ترين‌حيوانات تا ساده‌ترين تك سلولي‌ها.
اخيرا اكثر آنزيم‌هاي مورد استفاده در صنعت خوراك، گرفته شده از Aspergillus مي‌باشند به استثناء همي سلولاز و سلولاز كه از تريكودرما4 به دست آمده‌اند. به تازگي ژن‌هاي متفاوت مسئوليت توليد آنزيم‌هاي مختلف را دارند از جمله فيتاز، بتاگلوكاناز و زايلاناز در سيستم‌هاي تجاري متفاوتي (ميكروارگانيسم‌ها و گياهان) توليد مي‌شوند.
عمده ميكرواورگانيسم‌ها كه در توليد آنزيم‌ها نقش دارند اعم از باكتري‌ها، قارچ‌ها و مخمر ها مي باشند كه در ذيل به آن ها اشاره شده است. 

 Bacillus subtilis, Bacillus lentus, Bacillus amyloliquifaciens and Bacillus stearothermophils :Bacteria
Triochoderma longibrachiatum, Asperigillus oryzae and Asperigillus niger and Yeast (S. cerevisiae) Fungus:


كاربرد آنزيم‌ها در تغذيه طيور
استفاده از آنزيم‌ها در خوراك دام بسيار حائز اهميت است. مهمترين موضوع در كشورهاي در حال توسعه كاهش هزينه‌هاي تمام شده خوراك مصرفي در يك دوره پرورش محسوب مي‌گردد. در نتيجه خوراك مصرفي در اين كشورها حاوي مواد اوليه با پلي‌ساكاريد غيرنشاسته‌اي (فيبر خام محلول و نامحلول) بيشتري خواهد بود. پلي‌ساكاريدهاي غيرنشاسته‌اي (NSPs) كربوهيدرات‌هاي پليمريك هستند كه تركيب و ساختار آنها با نشاسته كاملا متفاوت است و داراي قابليت هضم بسيار كمي در دستگاه گوارش طيور مي‌باشند. 
بخشي از پلي‌ساكاريد غيرنشاسته‌اي محلول در آب است و در روده به شكل ژل چسبناكي در مي آيد، در نتيجه موجب كاهش عملكرد روده خواهد شد. غالبا بخش نامحلول و چسبناك آرابينوكسي‌لان‌ها كه متعلق به گروه پنتوزان است باعث اين موضوع مي شود. همچنين اين پنتوزها موجب افزايش شديد مصرف آب توسط پرنده شده و نهايتا اين موضوع باعث دفع بيش از حد آب از بدن طيور خواهد شد و متعاقبا مشكلاتي همچون رطوبت بستر و ساير موارد را در پي خواهد داشت كه در كيفيت لاشه و بهداشت كلي گله تاثيرگذار خواهد بود.
از طرفي ديگر، بتاگلوكان‌ داراي اثر منفي بر كل مواد مغذي جيره به خصوص پروتئين و نشاسته است. (Hasselman and Aman, 1986).
بدن طيور قادر به توليد آنزيم تجزيه كنندهNSPs  كه در ديواره سلولي برخي غلات وجود دارد نبوده و اين تركيبات ضد تغذيه‌اي دست نخورده خواهند ماند، در نتيجه راندمان خوراك كاهش مي‌يابد . . . .
 



بازدید : 161
نویسنده : شیما ملکی

استفاده از باكتری به عنوان جایگزین آنتی‌بیوتیك در تغذیه مرغ گوشتی

محقيقين موسسه تحقيقات «يخكره» واقع در سيبري براساس بررسي‌هاي متعدد اظهار داشتند: توليدكنندگان خوراك طيور در آينده‌اي نزديك از نوعي باكتري كه در چند سال اخير كشف شده‌ است به عنوان جايگزين آنتي‌بيوتيك در جيره طيور گوشتي استفاده خواهند كرد.


استفاده از باكتری به عنوان جایگزین آنتی‌بیوتیك در تغذیه مرغ گوشتی

جایگزین آنتی‌بیوتیك در تغذیه مرغ گوشتی
محقيقين موسسه تحقيقات «يخكره» واقع در سيبري براساس بررسي‌هاي متعدد اظهار داشتند: توليدكنندگان خوراك طيور در آينده‌اي نزديك از نوعي باكتري كه در چند سال اخير كشف شده‌ است به عنوان جايگزين آنتي‌بيوتيك در جيره طيور گوشتي استفاده خواهند كرد.
به گزارش واحد بين‌الملل پايگاه اطلاع‌رساني كشاورزي ايران (اگنا)، مطابق با تحقيقات اخير تركيبي از اين باكتري‌ها با كلوئيد نقره توليد دارويي براي افزايش ايمني بدن مي‌كند كه مي‌توان از آن به عنوان جايگزين آنتي‌بيوتيك در تغذيه طيور استفاده كرد.
Andrei subbtin  اظهار داشت: اين باكتري از سنگي كشف شده است كه قدمت آن حدود 5/3 ميليون سال است. پيش از اين، باكتري مذكور توسط هيچ محققي كشف نشده بود و در حال حاضر هنوز اسمي براي آن انتخاب نشده است.
طبق بيانيه صادر شده توسط موسسه تحقيقات تيوبن: پس از به اتمام رسيدن تحقيقات اوليه، محقيقين با همكاري تعدادي از مزارع  پرورش مرغ گوشتي به منظور بررسي عملكرد اين باكتري به عنوان آنتي‌بيوتيك در جيره طيور تحقيقي را شروع خواهند كرد.
نتايج آزمايشات انجام شده بر روي موش‌ها حاكي از آن بوده است كه استفاده از اين باكتري در خوراك مصرفي موش‌ها به طرز چشمگيري موجب بهبود رشد و كاهش احتمال كوري وابسته به سن مي‌شود.
 



بازدید : 140
نویسنده : شیما ملکی

مصاحبه هفته نامه تخصصی استارتاپ «شنبه» با مدیران شرکت بلدرچین دماوند

هفته نامه «شنبه» در سی وسومین شماره خود در مصاحبه ای با علی گرداد و احسان مصلحی مدیران شرکت بلدرچین دماوند به «صنعت جوجه کشی» و معرفی اپلیکیشن اندرویدی طراحی شده توسط این شرکت پرداخته است

مصاحبه هفته نامه تخصصی استارتاپ «شنبه» با مدیران شرکت بلدرچین دماوند

مصاحبه هفته نامه تخصصی استارتاپ «شنبه» با مدیران شرکت بلدرچین دماوند

هفته نامه «شنبه» در سی وسومین شماره خود در مصاحبه ای با علی گرداد و احسان مصلحی مدیران شرکت بلدرچین دماوند به «صنعت جوجه کشی» و معرفی اپلیکیشن اندرویدی طراحی شده توسط این شرکت پرداخته است و ضمن معرفی این محصول، مراحل ایده تا اجرایی شدن آن را مورد بررسی قرار داده است.

متن کامل این مصاحبه را از اینجا می‌توانید دانلود کنید.

بلدرچین دماوند   بلدرچین دماوند




امیدواری کارشناسان در پرورش فلامینگو
نوشته شده در سه شنبه 18 آبان 1395
بازدید : 273
نویسنده : شیما ملکی

امیدواری کارشناسان در پرورش فلامینگو

کارشناسان مرکز گلاسترشیر امیدوارند با قرار دادن تخم فلامینگو در دستگاه جوجه کشی موفق به پرورش فلامینگو شوند.

امیدواری کارشناسان در پرورش فلامینگو

در پارک گلاسترشیر واقع در انگلستان همه نوع پرنده از جمله گونه های مختلفی از فلامینگو نگهداری می شوند. با توجه به تعداد کم برخی گومه ها و درپی آن انقراض آنها کارشناسان این مرکز امیدوارند بتوانند تخم این پرنده را در دستگاه جوجه کشی قرار داده و به صورت مصنوعی اقدام به جوجه کشی و پرورش فلامینگو نمایند.

در 6 ماه گذشته یک بیماری مرموز باعث مرگ بیش از 50000 پرنده دریایی ساکن در دریاچه دره ریفت در کنیا شد. این امر سبب شد تا پارک گلاسترشیر تمام گونه های درحال انقراض دریاچه را شناسایی کرده و اقدام به نگهداری و محافظت از نمونه های باقی مانده کند.

به فلامینگو های تازه وارد تخم نطفه دار داده شد تا عملیات جوجه کشی طبیعی پرنده بررسی شود و تنظیمات دما و رطوبت مورد نیاز در دستگاه جوجه کشی را ثبت نمایند.

پس از گذشت چند ماه و تخم گذاری فلامینگو ها تخم ها جمع آوری شده و برای عملیات جوجه کشی وارد ماشین جوجه کشی شدند.

سخنگوی مرکز اشاره می کند ما هنوز مطمئن نیستیم تخم های تولید شده فلامینگو نطفه دار است.به همین دلیل هرروز وزن تخم فلامینگو را ثبت می کنیم تا تغییرات احتمالی را مورد بررسی قرار دهیم.

تمام 6 گونه مختلف فلامینگو در مرکز گلاسترشیر نگهداری می شود و کارشناسان این مجموعه امیدوارند با جوجه کشی مصنوعی فلامینگو ها از انقراض برخی گونه ها جلوگیری نمایند.


مطالب مرتبط





دستگاه جوجه کشی کم مصرف
نوشته شده در دو شنبه 17 آبان 1395
بازدید : 295
نویسنده : شیما ملکی

دستگاه جوجه کشی کم مصرف

بنابر آخرین آزمون های انجام شده شرکت بلدرچین دماوند موفق شد با حفظ بازدهی بالای دستگاه های جوجه کشی تولیدی خود مصرف دستگاه ها را تا 25 وات در ساعت کاهش دهد.

دستگاه جوجه کشی کم مصرف

بنابر آخرین آزمون های انجام شده شرکت بلدرچین دماوند موفق شد با حفظ بازدهی بالای دستگاه های جوجه کشی تولیدی خود  مصرف دستگاه ها را تا 25 وات در ساعت کاهش دهد.
 در ادامه توجه شما را به جدول متوسط مصرف برق دستگاه ها جلب می نماید:
dq30   25w
dq40   25w
dq50   50w
dq100   120w
dq150   160w
dq170   250w
dq200   280w
لازم به توضیح است با رعایت دقیق اصول مکان نصب دستگاه می توانید مصرف برق را تا 10 درصد باین تر از ارقام ذکر شده کاهش دهید.
 
مقالات مرتبط:

دستگاه جوجه کشی و ضرورت استفاده از تکنولوژی جدید

اهمیت تهویه در دستگاه جوجه کشی

زمان مناسب بیرون آوردن جوجه ها از دستگاه جوجه کشی

آیا داشتن دستگاه جوجه کشی برای پرورش بلدرچین ضروری است؟




کنترلر دستگاه جوجه کشی مدل PLC-DQIM
نوشته شده در دو شنبه 10 آبان 1395
بازدید : 219
نویسنده : شیما ملکی

کنترلر دستگاه جوجه کشی مدل PLC-DQIM

 

محصولات الکترونیکی شرکت بلدرچین دماوند از معتبرترین برندهای جهان تامین قطعه شده و در واحد مهندسی شرکت پس از گذراندن آزمایش های لازم و تایید کیفیت و اصالت قطعه وارد خط تولید می شوند. تولید سخت افزار و نرم افزار الکترونیک توسط مهندسین زبده و مونتاژ  حرفه ای توسط تکنسین های گروه با استفاده از آخرین دانش مونتاژ صورت می گیرد.
کلیه محصولات الکترونیک شرکت بلدرچین دماوند به طور دائم درحال تحقیق و توسعه می باشند که نتیجه این تحقیقات در قالب محصول جدید و یا ورژن جدیدی از محصولات قبل به خط تولید تحویل داده می شود.

مناسب برای دستگاه های جوجه کشی خانگی




رطوبت سنج و حرارت سنج کالیبراسیون
نوشته شده در دو شنبه 10 آبان 1395
بازدید : 225
نویسنده : شیما ملکی
 
 

رطوبت سنج و حرارت سنج تماسی و غیر تماسی

 دستگاه میزان رطوبت و حرارت از نوع مولتی فانکشن با قابلیت نمایش میزان :

1 - رطوبت

2 - حرارت به صورت تماسی با استفاده از پراب

3 - حرارت به صورت غیر تماسی با استفاده از لیزر

4 - نقطه شبنم

5 - دمای تر

با قابلیت اتصال به کامپیوتر به همراه کیف حمل و کابل و نرم افزار

مناسب جهت کالیبراسیون سنسورهای دما و رطوبت در دستگاه های جوجه کشی و محیط




کنترلر دستگاه جوجه کشی مدل PLC-DQH
نوشته شده در دو شنبه 10 آبان 1395
بازدید : 291
نویسنده : شیما ملکی

سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی PLC-DQH

فول دیجیتال - صنعتی - با قابلیت راهنمای صوتی حین کار با دستگاه

 

 

این سیستم کنترل محصول جدید شرکت بلدرچین دماوند بوده که ضمن دارا بودن قابلیت های سیستم کنترل های قبلی شرکت مانند قابلیت اتصال به GSM و مانیتورینگ دستگاه جوجه کشی از طریق نرم افزار اندروییدی، امکان استفاده از راهنمای صوتی، روزشمار پرنده و انتخاب نوع پرنده را دارا می باشد.

انتخاب پرنده و روزشمار جوجه کشی

در PLC-DQH با بهره گیری از مکانیزم هوشمند، می توانید بدون نیاز به اطلاعات تخصصی در مورد جوجه کشی و تنها با استفاده از سیستم راهنمای صوتی دستگاه اقدام به راه اندازی دستگاه جوجه کشی نمایید. روش کار دستگاه به این صورت است که پس از انتخاب نوع پرنده مورد نظر دستگاه به صورت هوشمند تعداد روزهای مورد نیاز جوجه کشی پرنده انتخاب شده را محاسبه نموده و در صفحه نمایش دستگاه نمایش می دهد لذا به راحتی می توانید مدت زمان مورد نیاز جهت بهره برداری از ماشین جوجه کشی خود را مشاهده نمایید و از زمان دقیق اتمام کار مطلع شوید.

سیستم صوتی راهنما

این سیستم کنترل در کلیه مراحل استفاده از دستگاه جوجه کشی بصورت واضح و روان کلیه مشکلات احتمالی و ایرادات و حالت های ممکن را به شخص استفاده کننده ، اطلاع می دهد. همچنین زمان ستر و زمان هچر و شرایط دمایی و رطوبتی مطلوب را به شما عنوان می کند.

این سیستم با مکانیزم هوشمند خود تمامی عملیات لازم در مراحل جوجه کشی را به صورت روان به اطلاع می رساند.همچنین در صورتی که مشکلی برای یکی از قطعات دستگاه به وجود آید و یا عمر مفید آن قطعه اتمام یابد این دستگاه شفاها دارنده دستگاه را از مشکلات آینده با خبر می سازد.
سیستم سخن گوی PLC-DQH تمامی اعمال دستگاه جوجه کشی از حالت انتخاب پرنده گرفته تا آموزش های لازم برای راه اندازی و تنظیم دستگاه ، تنظیم دما و رطوبت داخلی و خارجی و کاربرد دکمه ها و هر آنچه شخص برای استفاده از یک دستگاه جوجه کشی نیاز دارد را آموزش میدهد.

سیستم راهنمای صوتی دستگاه قابلیت جدیدی است که قادر است تمام خطاهای دستگاه را برای شما ترجمه نموده و از طریق اسپیکر نصب شده روی دستگاه برای شما پخش نماید. همچنین این سیستم صوتی می تواند از سه زبان بسته به نیاز کاربر پشتیبانی نماید.

این محصول نیز همانند سایر محصولات بلدرچین دماوند از قطعات معتبر و با کیفیت تهیه شده است.




دستگاه جوجه کشی اتوماتیک dq170sh
نوشته شده در یک شنبه 9 آبان 1395
بازدید : 202
نویسنده : شیما ملکی

دستگاه جوجه کشی خانگی مدل  DQ 170 SH   مخصوص انواع پرندگان

قرقاول   شتر مرغ   غاز  بوقلمون   کبک   بلدرچین  مرغ   اردک
 
 
 

قابلیت خاص این دستگاه


این دستگاه بنا بر روش توضیع هوای یکنواخت به روش بک وارد رادیال و تجهیز این دستگاه به سیستم هوادهی منظم تایمینگ قابلیت جوجه در آوری بالا و  تولید جوجه با کیفیت را دارد.بیشترین مورد استفاده این دستگاه در مزارع پرورش غاز مرغ سنتی (مرغ رنگی )و تولید جوجه رنگی می باشد
پرورش دهندگان بلدرچین نیمه صنعتی و سنتی علاقه زیادی به استفاده از این دستگاه به لحاظ ظرفیت مناسب و جوجه درآوری بالای آن نسبت به مدل های مشابه در بازار دارند. این دستگاه به طور کلی برای تمامی پرندگان توصیه می شود.
 
این دستگاه بنا بر سفارش شما برای جوجه کشی شتر مرغ با رک های 48 عددی تولید می شود. 
پرورش دهندگان شتر مرغ در نظر داشته باشند که توان بالای موتور گیربکس این دستگاه در چرخش رک ها و کنترل آسان رطوبت این دستگاه را برای جوجه کشی شترمرغ مقبول کرده است.



بلدرچین مولد و تخمگذار
نوشته شده در شنبه 8 آبان 1395
بازدید : 172
نویسنده : شیما ملکی
بلدرچین مولد ژاپنی





عرضه شده از بهترین گله های کشور
سن پرنده هنگام عرضه 37 تا 42 روز می باشد
هنگام خرید پرنده بهترین جیره برای نگهداری و دوران تولید این پرنده به شما پیشنهاد می شود
قبل و بعد از خرید از مشاوره های تخصصی ما در امر پرورش بلدرچین به رایگان بهره مند خواهید شد
توجه کنید بلدرچین های تخمگذار و مولد از سن 20 روز به بعد با مصرف دان مخصوص آماده تخمگذاری می شوند
و تفاوت های زیادی نسبت به بلدرچین های گوشتی دارند



قفس نگهداری بلدرچین تخمگذار
نوشته شده در پنج شنبه 6 آبان 1395
بازدید : 172
نویسنده : شیما ملکی

قفس نگهداری بلدرچین تخمگذار

 

جنس : مفتول گالوانیزه ، ورق گالوانیزه

ابعاد بیرونی 

ارتفاع 200 cm  ( چهار طبقه

طول   100cm
عرض   85 cm
ظرفیت هر طبقه : 50 بلدرچین تخمگذار
ظرفیت 4 طبقه : 200 بلدرچین تخمگذار
سیستم دانخوری : تراف (گالوانیزه)
سیستم آبخوری : نیپل اتوماتیک
سیستم تخلیه کود : سینی گالوانیزه




تخم بلدرچین نطفه دار
نوشته شده در چهار شنبه 5 آبان 1395
بازدید : 190
نویسنده : شیما ملکی

تخم بلدرچین نطفه دار

 

تولید شده در لاین ویژه جهت جوجه کشی  

استفاده از جیره غدایی کامل و خاص گله های مولد به جهت جوجه درآوری با کیفیت

استفاده از تعداد پرنده نر مناسب جهت بالا بردن درصد نطفه داری

نگهداری پرنده ها در قفس بلدرچین تخمگدار 

بسته بندی مناسب 

ارسال به سراسر کشور

حداقل سفارش 1000 عدد
 
تحویل حدود 48 ساعت بعد



قفس اتوماتیک بلدرچین تخمگذار
نوشته شده در سه شنبه 4 آبان 1395
بازدید : 226
نویسنده : شیما ملکی

قفس اتوماتیک بلدرچین تخمگذار

 

جنس : مفتول گالوانیزه ، ورق گالوانیزه

ابعاد بیرونی

ارتفاع 180 cm  ( چهار طبقه )
 
طول   100 cm
عرض   85 cm
ظرفیت هر طبقه : 50 بلدرچین تخمگذار
ظرفیت 4 طبقه : 200 بلدرچین تخمگذار
سیستم دانخوری : تراف (گالوانیزه)
سیستم آبخوری : نیپل اتوماتیک
 
تخلیه کود نوار نقاله ای



پک بسته بندی تخم بلدرچین 21 عددی
نوشته شده در دو شنبه 3 آبان 1395
بازدید : 95
نویسنده : شیما ملکی
 
 
 
ظرف بسته بندی تخم بلدرچین 21 عددی
 
بسته بندی p.v.c  تهیه شده از مرغوب ترین مواد اولیه
 
قیمت عمده فروشی 330 تومان
 
مناسب جهت تخم بلدرچین های با سایز متوسط و کوچک
 
 اطلاعات بیشتر : 02177955451
 
حداقل سفارش 3000 عدد



رطوبت ساز ALP X مدل GS526
نوشته شده در یک شنبه 2 آبان 1395
بازدید : 118
نویسنده : شیما ملکی

رطوبت ساز ALP X مدل GS526

 

 

رطوبت ساز 526 ALP X با سیستم اولتراسونیک عمل می کند که با تکنولوژی فراصوتی ذرات ریز آب را از سطح آن جدا نموده و در فضا منتشر و توزیع می کند. این رطوبت ساز قابلیت تولید 450 میلی لیتر بخار آب در ساعت را دارد و با داشتن مخزن بزرگ 6 لیتری امکان تولید بخار به طور مداوم را فراهم می آورد، این مخزن قابلیت جداسازی از بدنه را داشته و از طریق دریچه بزرگ زیر بدنه با درپوش چرخشی به راحتی قابل پر کردن است و با نصب درپوش دهانه خروجی امکان تنظیم جهت خروج بخار وجود دارد. همچنین جهت حفظ ایمنی این دستگاه مجهز به سیستمی است که در صورت تمام شدن آب مخزن وسیله را به طور خودکار خاموش می کند. پنل رطوبت ساز شامل دو ولوم چرخشی و چراغ های نشانگر مربوطه می باشد که جهت روشن و خاموش کردن و تنظیم میزان بخاردهی و فعال کردن سیستم اوزون ساز کاربرد دارد.




پک بسته بندی 12 عددی تخم بلدرچین
نوشته شده در شنبه 1 آبان 1395
بازدید : 117
نویسنده : شیما ملکی

 

بسته 12 عددی تخم بلدرچین
 
جنس: پی وی سی
 
ضخامت :0.5 میلی متر
 
این بسته بندی دارای 6 پایه داخلی جهت جلوگیری از شکست تخم بلدرچین ها بوده  
 
 
و دارای چهار قفل جهت محکم نگهداشتن درب بسته می باشد.
 
 
همچنین در روی درب محلی برای نسب لیبل در ابعاد55*85 میلیمتر در نظر گرفته شده
 
 
ابعاد بیرونی : 128*101*42 میلیمتر
 
 
این محصول در کارتن های 400 عددی عرضه می گردد.